BIJ GUUSJES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bij Guusjes. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 22:10 Top burger!
13 nov 2022 om 9:07 De pizza Margarita was koud. Na hem zelf op te warmen in de oven, was hij weer erg lekker. We vonden beide de vegan brownies niet lekker, maar dat zal een kwestie van smaak zijn.
7 okt 2022 om 8:19 Vond het de lekkerste patat van de stad maar gisteravond smaakte de patat anders, slap, andere smaak, kreeg normale Mayo Ipv de truffel. De churros vond ik ook maar slap, bestel ik niet meer. De bitterballen waren prima €21,74 was te veel geld
25 sep 2022 om 23:08 Heerlijke hamburgers. Top
14 sep 2022 om 0:36 Geen
21 aug 2022 om 21:33 Guusjes belde op tijd dat er geen bezorgers in de buurt waren en kwam terug met een update dat er iemand onderweg was dus dat is top. Wel miste ik de truffel smaak een beetje
1 jul 2022 om 20:17 Pizza was heerlijk!!
27 jun 2022 om 15:07 Pizza margherita was heerlijk! Het is geen "pizzeria", maar toch weten ze hoe ze pizza moeten maken.
28 apr 2022 om 22:51 Ik had spareribs besteld en kreeg kipsaté na telefonisch overleg weliswaar. Er zat geen mayonaise bij de friet, zoals op de website staat. Ook was het dessert vergeten. Ik heb dus betaald voor producten die niet zijn geleverd!
30 mrt 2022 om 10:51 De burger had amper saus alleen een dun laagje jalapeño saus op de bodem, dus het was nogal droog en ipv een kipburgerzater er kipnuggets op als burger. Patat was prima en de brownie ook.
15 mrt 2022 om 16:59 Prima kwaliteit
17 feb 2022 om 21:31 Ik kom heel graag Bij Guusjes en vind het eten daar altijd prima maar nu een keer besteld en eigenlijk zeer teleurgesteld in het eten. De spareribs zat een rare smaak aan en de maiskolf smaakte zelfs chemisch. De kip burger was droog. Friet wel goed!