BIJ GUUSJES

BIJ GUUSJES Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 167 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bij Guusjes. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 20:17 Pizza was heerlijk!!
27 jun 2022 om 15:07 Pizza margherita was heerlijk! Het is geen "pizzeria", maar toch weten ze hoe ze pizza moeten maken.
28 apr 2022 om 22:51 Ik had spareribs besteld en kreeg kipsaté na telefonisch overleg weliswaar. Er zat geen mayonaise bij de friet, zoals op de website staat. Ook was het dessert vergeten. Ik heb dus betaald voor producten die niet zijn geleverd!
30 mrt 2022 om 10:51 De burger had amper saus alleen een dun laagje jalapeño saus op de bodem, dus het was nogal droog en ipv een kipburgerzater er kipnuggets op als burger. Patat was prima en de brownie ook.
15 mrt 2022 om 16:59 Prima kwaliteit
17 feb 2022 om 21:31 Ik kom heel graag Bij Guusjes en vind het eten daar altijd prima maar nu een keer besteld en eigenlijk zeer teleurgesteld in het eten. De spareribs zat een rare smaak aan en de maiskolf smaakte zelfs chemisch. De kip burger was droog. Friet wel goed!
24 jan 2022 om 15:10 Food is always good, and delivery fast.
8 jan 2022 om 2:38 Grote zak patat erbij, wel jammer dat deze veel te zout was en bijna elk patatje met soort gleuf gesneden was. Zodat ze vooral alleen knapperig waren en niet zacht van binnen. Burger was lekker, maar had wat meer van de heerlijke saus op gemogen
5 jan 2022 om 14:52 Heerlijk lunch!
10 dec 2021 om 21:29 Burger erg slecht. Frites koud , mogelijk door trage bestelling. Bezorger heeft 5-10 minuten voor de deur van de flat gestaan zonder (aan) te bellen.
8 dec 2021 om 23:12 Vorige keer erg enthousiast. Vanavond koude pizza, de patat ook lauw/koud. Bezorging kwam 15 min later dan gevraagd (daar zal de warmte wel verloren zijn gegaan) en de buitenrand van de pizza was erg zwart. Servetten zaten er niet bij vandaag.
28 nov 2021 om 16:41 Bezorgtijd daar let ik niet op. . Ik wist niet wat er in dat extra zakje zat. Patatten, heerlijke krokante patatten. In een ruk opgegeten. Voor mij -na 3 weken slecht en liflafjes gegeten te hebben -een feest.